Белый соус
18 Апр 2016
Соусы и подливы
От автора рецепта
Универсальный рецепт для белого соуса (бешамель) или для подливы, на основе которого можно делать самые разные блюда. Подойдет в качестве подливы к котлетам, тефтелям, курице. Добавив тертый сыр, вы получите сырный соус. Количество соуса можно увеличить, соблюдая при этом пропорции. Просто, Быстро, Дёшево!
Автор:
Ингредиенты:
- сливочное масло- 2 ст.л.
- мука- 2 ст.л.
- молоко- 1 стакан
- соль- 1/8 ч.л.
- молотый белый перец- 1 щепотка
Приготовление:
- В кастрюле растопите сливочное масло на среднем огне.
- Добавьте, взбивая венчиком, муку, соль и перец и растирайте до получения однородной массы.
- Постепенно вводите молоко, продолжая взбивать венчиком.
- Доведите до кипения; варите, помешивая, 2 минуты или пока соус не загустеет.
- Используйте сразу или храните в холодильнике и подогрейте, когда нужно.
ПРИЯТНОГО АППЕТИТА!
Thank you for sharing wonderful informations. Your site is so neat. I am stunned at the details that you have on this website. This unveils how very well you perceive this kind of topic. I Saved this internet site and will come back for further posts. I discovered simply the info I actually searched just about everywhere and just could not come upon. What a wonderful site.
I¡¦ve read several good stuff here. Certainly value bookmarking for revisiting. I surprise how so much attempt you set to create this type of magnificent informative web site.
Well I sincerely enjoyed reading it. This article procured by you is very constructive for accurate planning.
You are a very bright person!
I believe this web site holds very good composed content material posts .
I have read some just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to make the sort of wonderful informative web site.
Hello. fantastic job. I did not imagine this. This is a remarkable story. Thanks!
I simply want to mention I am newbie to blogging and honestly enjoyed your blog site. Likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly have amazing writings. Kudos for sharing with us your web page.